Aktuelt2021-03-24T10:08:44+01:00

Praktik hos OPLAND?

september, 2021|

Er du studerende, og kunne du tænke dig at blive en del af holdet hos OPLAND? Vi søger lige nu to ambitiøse og kreative praktikanter til foråret 2021.

Nye kolleger hos OPLAND

juni, 2021|

Vi har haft rigtig travlt hos OPLAND med mange spændende projekter den seneste tid – og flere kommer løbende til. Derfor er vi ekstra glade for at byde to nye kolleger velkommen!

Build for Biodiversity

april, 2021|

Peter Juhl er inviteret som keynote speaker til Building Greens konference omkring biodiversitet, som løber af stablen i København d. 3-4. juni.

Opland Portræt – Karin Nygaard Corfitzen

marts, 2021|

I dag er det Kvindernes Internationale Kampdag! En dag hvor vi her hos OPLAND hylder de vigtige og dygtige kvinder i dansk landskabsarkitektur, som vi gennem årene bliver og er blevet inspireret af indenfor vores fag.

OpDrift – Ny afdeling hos OPLAND

marts, 2021|

Som den første danske landskabstegnestue har OPLAND netop etableret OpDrift – en afdeling dedikeret til fremtidssikring af tegnestuens grønne projekter samt rådgivning om drift af eksisterende grønne arealer. Afdelingen er skabt på baggrund af tegnestuens grundlæggende holdning om, at projekterne først lige er begyndt, når anlægget afleveres.

Landskabsprojekt i Ullerød Nord

januar, 2021|

Hillerød Kommune tildelte kort før jul OPLAND det kommende landskabsprojekt i Ullerød Nord udenfor Hillerød. I det 85 ha store naturområde bliver der skabt varieret beplantning samt 4 værdifulde aktivitetszoner, der omgiver de nye boligområder.

Nye ansigter hos OPLAND

januar, 2021|

Vi har travlt hos OPLAND med mange spændende projekter. Vi ønsker hele tiden at sætte barren højere for dansk landskabsarkitektur, så vi i vores projekter inspirerer gennem naturen.

Nytårshilsen fra OPLAND

januar, 2021|

Hos OPLAND har vi budt 2021 velkommen med åbne arme – også selvom det stadig er på afstand og ”sammen hver for sig”.

Renovering af Roskilde Universitets udearealer

september, 2020|

OPLAND har fået til opgave at renovere og begrønne en stor del af Roskilde Universitets udearealer. Fornyelsen sker i forbindelse med en større områdeplan for renovering af Roskilde Universitets campusområde, udarbejdet i samarbejde med Emcon A/S og Norconsult A/S.

Vilhelm Hus & Beckmanns Tårn

september, 2020|

Projekteringen af et af Carlsberg Byens sidste byggerier er nu startet op. OPLAND udvikler i samarbejde med Dorte Mandrup, MOE, Arpe & Kjeldsholm, KUBEN Management og Carlsberg Byen P/S Vilhelm Hus og Beckmanns Tårn.

Go to Top