Albjerg- og Tranumparken

Helhedsplan og driftsrådgivning

Sted Brøndby Strand   Bygherre PAB   Status 2003 – 2021   Areal 25.000 m2
Entreprenør Sven Bech  Ydelser Hovedrådgivning – Helhedsplan, projektering, udbud, drifts- og plejeplan. Løbende opfølgning og fagtilsyn i forbindelse med drift

Sted Brøndby Strand
Bygherre PAB
Status 2003 – 2021
Areal 25.000 m2
Entreprenør Sven Bech
Ydelser Hovedrådgivning – Helhedsplan, projektering, udbud, drifts- og plejeplan. Løbende opfølgning og fagtilsyn i forbindelse med drift

Med afsæt i at skabe frodige, slidstærke og varierede opholdsarealer for boligområdets beboere, har friarealerne i Albjergparken og Tranumparken i Brøndby Strand gennemgået en omfattende renovering i 2003.

OPLANDs arbejde omfattede udarbejdelse af en helhedsplan samt en omfattende drifts- og plejeplan for hele områdets friarealer. Herunder store belægnings- og plantearbejder.

Renoveringen har omfattet møder med beboerne og bestyrelsen for at sikre beboerindflydelse og et stærkt tilhørsforhold til stedet.

I årene efter har OPLAND leveret driftsrådgivning i forbindelse med løbende tilsyn og faste årlige driftsmøder. OPLAND har bistået med fornyelse af driftsbeskrivelser og materialer samt udbud af den grønne drift.

Lignende projekter