Projekbeskrivelse

KØBENHAVNS MADHUS

Sanselighed og madglæde til de offentlige køkkener

Opland har for Københavns Kommunes økonomiforvaltning planlagt, projekteret og ført byggeledelse for renoveringen af udearealerne til Københavns Madhus i Den Hvide Kødby.

Projektet samtænker branding og funktionalitet og viderefører dermed Kødbyens særkende.

En markant rød pavillon danner fokuspunkt og flankeres af et antal sorte bøjler, hvorimellem solsejl kan ophænges.

De eksisterende in-situstøbte belægninger er bevaret og suppleret med en rød asfaltbelægning foran pavillonen. I det omkransende sorte plankeværk er skåret lange slidser, som giver ind- og udkig.

STED: København V
BYGHERRE: Københavns Kommune
ARKITEKT: Site A/S
DESIGNER: Punktum design
AREAL: 660 m2
ANLÆGSSUM: Ca. 1.8 mio. kr.
STATUS: Anlagt 2008-2009
YDELSER: Projektudvikling, projektering, udbud og tilsyn