Projekbeskrivelse

TOFTEVANGSSKOLEN

Varieret læringslandskab for leg og bevægelse

Med varierede rammer for leg er skolegården på Toftevangskolen i Birkerød et trækplaster for børn i alle aldre. Landskabet er skabt med afsæt i skolens gedigne karakter, læreres og elevers ønsker og drømme samt Birkerøds Kommunes høje ambitioner om at skabe et unikt lege- og læringslandskab.

Centralt i skolegården ligger et orange gummibakkelandskab med en rutsjebane og ægformede legeskulpturer,er udformet af Øhlers Design.

Fordelt i gården er der specialdesignede bølgeplinte til at hænge ud på og en stor rund plint udformet i hårdt træ. I området tilegnet indskolingen ligger en legeplads, udført i mørke naturmaterialer.

Området til de største børn er opdelt af en kombineret boldskærm og espalier, som sikrer plads til både de fodboldglade og til dem, der ønsker mere ro.

STED: Birkerød
BYGHERRE: Rudersdal Kommune
ENTREPRENØR: P. Malmos A/S
AREAL: 4.000 m2
ANLÆGSSUM: 2,7 mio. kr.
STATUS: Anlagt 2011
YDELSE: Totalrådgivning