Projekbeskrivelse

TDC Forplads

Grøn, enkel og tilgængelig forplads

Den nye forplads til TDC er blevet til i tæt samarbejde med bygherren, der ønskede en tidssvarende, inviterende og funktionel ankomst til deres hovedsæde på Teglholmen.

Der har bl.a. været fokus på at skabe bedre forhold for cykel- og bilparkering, samt gøre pladsen fuldt tilgængelig og handicapvenlig for de mange medarbejdere og kunder.

En grøn og enkel ramme med få og funktionelle materialer komplementerer det eksisterende byggeri på en måde, så der skabes en samlet helhed for ankomstarealet.

Forpladsen er udført i sorte klinker med trapper og bedkanter i granit, mens rampeanlægget langs facaden er udført med indbyggede bede i corténstål og et specialdesignet værn med indbygget belysning.

Beplantningen er varieret og alsidig og giver forskellige oplevelser henover året og i særdeleshed mange fine indtryk i efteråret. På forpladsen er der plantet skyrækker, stilkeg, tulipantræ, ambratræ og papegøjebusk samt bede med bånd af forskellige arter af alunrod, japansk blodgræs, skovfrytle og tulipaner.

Sted København SV   Bygherre TDC   Status Anlagt 2015  Areal 10.000 m2
Ydelser Totalrådgivning   Ingeniør Wissenberg   Entreprenør Group Malmos A/S