Projekbeskrivelse

Børnehuset Smedebakken

Børnehuset Valhalla

Nye udearealer til huset ved skoven

Helt tæt på skov og natur ligger Børnehuset Valhalla.

Skovbørnehaven er placeret på en stor dejlig naturgrund, der byder på unikke muligheder for at opleve og udfordre alle sanser gennem leg og læring, midt i naturen.

I forbindelse med udvidelse af skovbørnehaven Valhalla i Ballerup, har vi bistået med tilpasning af ankomst, parkering, udearealerne, der indbyder til leg i naturen samt overgang til det eksisterende anlæg.

Børnehuset Valhalla

Regnvand udledes på terræn og vil ind imellem være synligt til glæde for både børn og voksne.
I samarbejde med institutionen er der placeret frugttræer som erstatning for de træer, der stod i området hvor den nye tilbygning er placeret.
Børnehuset Valhalla bærer præg af ’spejderhytte’ tæt på skoven og materialerne, grus, fliser og natursten er netop valgt med respekt for stedets karakter.

Lignende projekter

2021-10-06T13:36:08+02:00

Børnehuset Smedebakken

Fra fritidsordning til integreret børneinstitution i naturskønne omgivelser

Sted Ballerup  Bygherre Ballerup Kommune
Status  udført medio 2018 – primo 2019  Arkitekt Box 25
Anlægssum 1,5 mio.  Anlægsgartner Kirkegaard
Ydelser Idéudvikling, Projektering, Fagtilsyn