charlottekvarteret
Transformation af udearealer i Charlottekvarteret i Hedehusene for DFB Afd. 9304 v./Domea.dk og VIBO Afd. 21 og 35

Vundet rammeaftale med Domea.dk

August 2022
fællesskaber
biodiversitet
klima
drift og pleje

I et team med Wissenberg Rådgivende Ingeniører i front og med RUM, ADEPT, ORCA og OPLAND som underrådgivere har vi vundet Domea.dks rammeaftale om totalrådgivning øst for Storebælt. Opgaverne omfatter moderniseringer, renoveringer, udvendige og indvendige vedligeholdelsesarbejder samt ny-, til- og ombygninger.

.

Domea.dk er en af Danmarks største bygge- og boligadministrationer med over 80.000 almene boliger fordelt på boligorganisationer over det meste af Danmark. En af Domea.dks byggevisioner er at skabe markedets mest attraktive boliger. Totalrådgiverteamet skal derfor gennem projekterne i rammeaftalen proaktivt medvirke til at opfylde målsætningerne i Domea.dk’s byggepolitik.

Et centralt emne i byggepolitikken er helheden – menneskerne, boligerne og byen: Livet mellem husene. Noget der passer lige ind i OPLANDS formål og faglige virke.

Vi arbejder ambitiøst og målrettet med at skabe rammer for et godt hverdagsliv for alle, hvor det grønne altid er til stede. Vores erklærede formål er at inspirere gennem natur – til gavn for beboerne som skal bruge udearealerne og for dyrelivet ift. altid at tænke biodiversitet ind som grundlæggende designparameter. Det glæder os derfor rigtig meget at have fået tildelt rammeaftale med Domea.dk, som er en både visionær og ambitiøs bygherre. Vi frem til samarbejdet de næste tre år!”, siger Peter Juhl, direktør i OPLAND.

Rammeaftalen løber over de næste tre år og har en anslået værdi af ydelser for 75 mio. kroner.