Ny rammeaftale for bygherrerådgivning lejerbo

Ny rammeaftale for bygherrerådgivning

Marts 2022

Lejerbo har sat navn på vinderen af deres rammeaftale for bygherrerådgivning, projektudvikling og byggeledelse – Øst. Sammen med H+ARKITEKTER, Wissenberg, Cubic Group og tnt arkitekter skal vi hjælpe Lejerbo med at skabe kvalitetsboliger og -landskab med fokus på bæredygtighed, arkitektur og sundhed i hele Danmark.

Der er mange opgaver at tage fat på, og vores team skal assistere ved både støttede og ustøttede renoveringssager. Lejerbo forventer desuden at gøre brug af teamet ved nybyggeri.

For OPLAND betyder tildelingen af rammeaftalen med Lejerbo noget helt særligt. Det er ofte igennem et samarbejde over mange år, at vi som rådgivere får chancen for at opbygge et konstruktivt, effektivt samarbejde og nogle tillidsfulde, stærke relationer.

”Vi er glade for at være med på holdet, der skal levere bygherrerådgivning til Lejerbo. Det er i de tidlige faser, at vi som landskabsarkitekter for alvor kan præge udviklings- og renoveringsprojekterne for Lejerbo, og ved at følge projekterne vil vi arbejde for at skabe bevidsthed om bæredygtige og langsigtede løsninger, der også tager højde for drift og pleje,” udtaler direktør og partner i OPLAND, Peter Juhl.

Aftalen er underskrevet, og rammeaftalens første projekt er lige på trapperne.