drift_pleje
drift_pleje

Build for Biodiversity 2021

April 2021

Peter Juhl er inviteret som keynote speaker til Building Greens konference omkring biodiversitet, som løber af stablen i København d. 3-4. juni. Her mødes hele branchen til diskussioner og vidensdeling omkring, hvordan vi bedst imødekommer potentialet for mere biodiversitet i arkitektur og byggeri.

Peter Juhl, vil fortælle om, hvordan vi som virksomhed arbejder meget dedikeret ud fra at inspirere gennem natur. Hvor arkitektur omhandler det byggede miljø, æstetikken, rum og skala, bidrager landskab og natur med sanselighed, stoflighed, foranderlighed og liv. Naturens dynamik minder os om hvor vi kommer fra og er en kilde til energi og undren.

Biodiversiteten i vores bynære landskaber er et produkt af design, anvendelse og drift. Parametre vi har indflydelse på som skaber liv og oplevet kvalitet. Igennem eksempler fra bl.a. Ørestad Nord, Grøndalen og Ullerød Nord samt store landskabsprojekter drøftes udviklingen at det æstetiske natursyn og hvordan vi kan påvirke biodiversiteten gennem planlægning, design og pleje.

Tilmeld dig konferencen (hvor du kan deltage både online og fysisk) på Building Greens hjemmeside