Praktik hos OPLAND?

Oktober 2020

Er du studerende, og kunne du tænke dig at blive en del af holdet hos OPLAND? Vi søger lige nu to ambitiøse og kreative praktikanter til foråret 2021.

Vi tilbyder

  • Et varieret og lærerigt praktikforløb, hvor du vil få indblik i og erfaring med alt fra klimatilpasning, planteplaner og beplantningsstrategier, til formgivning og grafisk præsentation i forbindelse med projekter og konkurrencer.
  • En plads blandt et dedikeret hold af erfarne landskabsarkitekter, som vil bistå med seriøs sparring igennem praktikforløbet.
  • En hverdag på en af Danmarks førende landskabstegnestuer, præget af høj faglighed, kreativitet og humor.

Vi forventer

  • At du er studerende indenfor Landskabsarkitektur / Urban Design / Have- og Parkingeniør.
  • At du har afsluttet din bacheloruddannelse.
  • At du er nysgerrig, engageret og positiv, med mod på at gribe nye faglige udfordringer.
  • At du er kreativ med øje for detaljen og den grafiske fremstilling.
  • At du har gode kompetencer i Autocad, Adobepakken, MS Office og gerne GIS.

Praktikperioden

Forløbet foregår i perioden fra februar 2021 til og med juni 2021. Arbejdstiden er på ca. 37 timer om ugen, med mulighed for fleksibilitet i arbejdstiderne.
Praktikperioden er lønnet med 6500 kr. /md.

NB: Opnår du ECTS point for prakitkforløbet skal du være opmærksom på din uddannelsesinstitutions regler for løn under praktikforløb.

Ansøgning

Lyder det som noget for dig? Så send en ansøgning hurtigst muligt, med en motiveret
beskrivelse, CV og udvalgte præsentationer i PDF til job@opland.eu. Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til Karin Søberg Jarnov på +45 3393 1506 eller ksj@opland.eu. Samtaler vil blive afholdt løbende – på tegnestuen eller via Teams.

OPLAND

OPLAND arbejder på at inspirere og motivere mennesker gennem natur. OPLAND blev etableret i 1997 af landskabsarkitekt Peter Juhl, og er en af Danmarks førende landskabstegnestuer. Gennem innovativ brug af klimaløsninger, frodig natur og bæredygtige materialer, udvikler vi landskaber og byrum for fællesskaber og for fremtiden. Vi arbejder ud fra bevidstheden om naturens betydning for vores alles livsværdi, og ved, at vores projekter gør en forskel.

Print opslaget her!