AKTUELT2020-02-21T14:49:43+01:00

AKTUELT

GLÆDELIG JUL & GODT NYTÅR

2019 har været et godt og spændende år for OPLAND. Vi har forfulgt og udviklet vores kernekompetencer inden for klima, natur og fællesskaber. Vi har skabt rum for mennesker og plads til natur.

Praktik hos OPLAND?

Er du studerende, og kunne du tænke dig at være en del af holdet hos OPLAND? Vi søger lige nu dygtige og engagerede praktikanter til foråret 2020!

Rejsegilde for Arenahaven

Den 10. oktober kunne vi fejre rejsegilde for Arenahaven. Arenahaven er placeret på kanten af Kalvebod Fælled og Royal Arena, og omfatter 153 nye lejeboliger med grønt gårdrum, ny offentlig lommepark, hotel og P-hus.

OPLAND vinder Centrumgaden i Ballerup

Centrumgaden, Ballerups vigtigste handelsstrøg og gågade skal i løbet af 2020 og 2021 gennemgå en større modernisering. OPLAND har vundet udbuddet om Totalrådgivning af opgaven Renovering af Centrumgaden i Ballerup sammen med Via Trafik og ÅF Lighting.

Skoleparkens rejse mod moderne standarder

Som led i Skoleparkens omfattende renovering til i alt 410 mio. kr., har OPLAND udarbejdet helhedsplan for fornyelse af boligbebyggelsens udearealer. Tirsdag den 1. oktober kunne vi fejre første spadestik.

Trikotageparken fejrer første spadestik

Tirsdag den 2. juli kunne vi fejre første spadestik ved Trikotageparken. Boligbyggeriet opføres på grunden som husede den daværende Carolineskolen, og er således del af en udvikling, hvor grunden går fra at være aflukket til en åben park, med offentlig tilgængelighed for alle.

Bryggernes Plads er indviet

Carlsberg Byens centrale byrum og ”Rådhusplads”, Bryggernes Plads, står nu klar til sommerens udeliv. Bryggernes Plads er et åbent byrum, hvor det skulpturelle trappeforløb skaber et samlende rum, som inviterer til byliv og store arrangementer.

Ny daginstitution i Hillerød

OPLAND skaber rammerne om ny daginstitution i Hillerød sammen med ERIK arkitekter og ØLLGAARD Rådgivende Ingeniører.

Glædelig jul & godt nytår

2018 har været et år med nye udfordringer, kollegaer og spændende opgaver, og med over 100 igangværende opgaver, ser vi frem til endnu et år med nye eventyr!

Prækvalificeret til Buddinge Byport

OPLAND er sammen med 3XN, GXN og Buro Happold blevet prækvalificeret i konkurrencen om ’Buddinge Byport’, en udviklingsplan for et nyt byområde i Gladsaxe.

Skybrudsprojekt fremtidssikrer bydel omkring Grøndalen

Frederiksberg Kommune har i de senere år haft fokus på klimasikring af kommunens mest udsatte områder, herunder Grøndalsparken, som er blevet fornyet og fremtidssikret mod skybrud. Projektet er udarbejdet som et omfattende LAR-projekt, og Grøndalen fremstår i dag som et frodigt, rekreativt aktivitetslandskab.

OPLAND vinder Rådhus Have

OPLAND har i samarbejde med Pædagogernes Pension (PBU), Kuben Management, ZESO Architects og ÅF Buildings Denmark vundet udbuddet om Albogrunden i Albertslund.

Første spadestik til Zleep Hotel i Ørestaden

05.09.2018 På grænsen til Kalvebod Fælled og Royal Arena, er byggeriet af det nye Zleep Hotel Copenhagen Arena nu startet op. Første spadestik blev fejret i sidste uge, hvor bl.a. bygherre, ATP Ejendomme, entreprenør Gråkjær og Zleep Hotel markerede byggestart på det seks etager høje hotel. Zleep Hotel, tegnet

Mere Opland i Carlsberg Byen

29.08.2018 Opland har fået til opgave at udvikle og projektere endnu et område i Carlsberg Byen, Byggeafsnit 15. Landskabet udformes i forbindelse med det nye bolig- og erhvervsbyggeri Tuxens Tårn, som tegnes af C. F. Møller og MVRDV, i Carlsberg Byens nordlige del. Landskabet består af parkområdet Kammas Have

Opland tegner nyt byrum i det historiske Hillerød

11.07.2018 Opland har vundet totalrådgivningsopgaven med Markedspladsen i Hillerød. Her skal vi indrette et nyt attraktivt byrum med grønt ophold, rekreative muligheder, ny infrastruktur og busholdeplads. Bygherren er Hillerød Kommune og vores team består af Dines Jørgensen & Co, Valentin Trafikrådgivning og ÅF-Lighting. Vi ser frem til at komme