AKTUELT2020-03-19T16:08:08+01:00

AKTUELT

Åben Tegnestue hos OPLAND

august, 2020|

OPLAND åbner dørene for alle, og inviterer i samarbejde med Copenhagen Architecture Festival, Danske Landskabsarkitekter og Forbundet Arkitekter og Designere til Åbent Hus onsdag den 07. oktober 2020.

OPLAND udvikler den historiske passage, Rosenbækken i Nyborg

juni, 2020|

Ud fra ønsket om en samlet by, står Nyborg foran en omfattende udvikling, hvor bydele, passager og byrum bliver forbundet, fornyet og forstærket. OPLAND har i den forbindelse fået til opgave at udarbejde et skitseforslag, der vil fremhæve passagen i Rosenbækken, som en vigtig del af bykernens mange kulturarvsværdier.

Hillerød Kommune udpeger Peter Juhl til nyt arkitekturråd

maj, 2020|

Peter Juhl skal sammen med Helle Juul, indehaver af JUUL & FROST Arkitekter samt og Ene Cordt Andersen, indehaver af Andersen & Sigurdsson Arkitekter, rådgive Hillerød Kommune om bl.a. bygnings-, landskabsarkitektur og byrum i forbindelse med vedtagelse af nye lokalplaner.

Træstrategi til Ballerup Kommune

maj, 2020|

OPLAND har fået til opgave at udarbejde en træstrategi for Ballerup Kommune, som skal sikre træernes fremtidige sundhed og udvikling. Strategien bliver implementeret på hhv. Østerhøj Bygade og Østerhøjvej.

OPLAND klimasikrer Rahbeks Allé

maj, 2020|

Vi har sammen med vores innovationspartnerskab, Climate Value Solutions, vundet endnu et klimaprojekt på Frederiksberg! Projektet omhandler implementering af vores skybrudsløsning PunktVÏS langs Rahbeks Allé, der i ét greb minimerer oversvømmelser efter kraftige regnskyl og skybrud, alt imens regnvandet anvendes som bæredygtig ressource til vanding af vejtræer.

Det er ingen hemmelighed…

april, 2020|

Men OPLAND er i øjeblikket med til at udvikle, projektere og udføre taghaver, byparker, gårdrum og grønne friarealer til 2.411 private leje- og ejerboliger, fordelt over 24 forskellige projekter rundt om i landet.

OPLAND vinder rammeaftale med KAB

april, 2020|

OPLAND har sammen med NOVA5, EKJ og Kullegaard, vundet den parallelle rammeaftale om totalrådgivning i forbindelse med mindre renoveringer med KAB. Rammeaftalen løber over fire år og omfatter 30 boligorganisationer.

OPLAND vinder udbud om projektering af terapihave på Vestre Kirkegård

marts, 2020|

I et træbevokset hjørne af Vestre Kirkegård, får københavnerne en terapihave med forskellige grønne, artsrige miljøer, som vil fremstå som vildere og friere natur end i almindelige parker. Stedet skal bruges til naturbaseret terapiforløb og som et sted hvor borgerne kan finde ro og fred.

COVID19

marts, 2020|

Hos OPLAND gør vi alt hvad vi kan for at passe på hinanden, og følger nøje Statsministerens og sundhedsmyndighedernes anbefalinger, alt imens vi holder næsen i sporet, og projekterne i bevægelse. Vi fortsætter således al arbejde – for de flestes vedkommende, blot hjemmefra. Vi er alle tilgængelige på mail, telefon og skype, og tror på, at vi fortsat kan skabe værdi og fremdrift i projekterne, på trods af landets kritiske tilstand. Pas godt på hinanden!

Glædelig jul & godt nytår

december, 2019|

2019 har været et godt og spændende år for OPLAND. Vi har forfulgt og udviklet vores kernekompetencer inden for klima, natur og fællesskaber. Vi har skabt rum for mennesker og plads til natur.

Rejsegilde for Arenahaven

oktober, 2019|

Den 10. oktober kunne vi fejre rejsegilde for Arenahaven. Arenahaven er placeret på kanten af Kalvebod Fælled og Royal Arena, og omfatter 153 nye lejeboliger med grønt gårdrum, ny offentlig lommepark, hotel og P-hus.

OPLAND vinder Centrumgaden i Ballerup

oktober, 2019|

Centrumgaden, Ballerups vigtigste handelsstrøg og gågade skal i løbet af 2020 og 2021 gennemgå en større modernisering. OPLAND har vundet udbuddet om Totalrådgivning af opgaven Renovering af Centrumgaden i Ballerup sammen med Via Trafik og ÅF Lighting.

Skoleparkens rejse mod moderne standarder

oktober, 2019|

Som led i Skoleparkens omfattende renovering til i alt 410 mio. kr., har OPLAND udarbejdet helhedsplan for fornyelse af boligbebyggelsens udearealer. Tirsdag den 1. oktober kunne vi fejre første spadestik.

Trikotageparken fejrer første spadestik

juli, 2019|

Tirsdag den 2. juli kunne vi fejre første spadestik ved Trikotageparken. Boligbyggeriet opføres på grunden som husede den daværende Carolineskolen, og er således del af en udvikling, hvor grunden går fra at være aflukket til en åben park, med offentlig tilgængelighed for alle.

Bryggernes Plads er indviet

juni, 2019|

Carlsberg Byens centrale byrum og ”Rådhusplads”, Bryggernes Plads, står nu klar til sommerens udeliv. Bryggernes Plads er et åbent byrum, hvor det skulpturelle trappeforløb skaber et samlende rum, som inviterer til byliv og store arrangementer.

Vandkulturhus til Thyborøn

januar, 2019|

I 2015 udskrev Thyborøn Fritidscenter i samarbejde med Lemvig Kommune og Lokale og Anlægsfonden, en indbudt projektkonkurrence om omdannelsen af fritidscentrets eksisterende idrætshal til et moderne, samlende vandkulturhus og multihal. OPLAND vandt projektkonkurrencen sammen med Nøhr & Sigsgaard, Tegnestuen D+O og Hundsbæk & Henriksen, og projektet bliver nu til virkelighed.

Glædelig jul & godt nytår

december, 2018|

2018 har været et år med nye udfordringer, kollegaer og spændende opgaver, og med over 100 igangværende opgaver, ser vi frem til endnu et år med nye eventyr!