Åben Tegnestue hos OPLAND

OPLAND åbner dørene for alle, og inviterer i samarbejde med Copenhagen Architecture Festival, Danske Landskabsarkitekter og Forbundet Arkitekter og Designere til Åbent Hus, onsdag den 07. oktober.

August 2020

Temaet for Copenhagen Architecture Festival, CAFx 2020 er “Velfærdsbyen i forandring”, hvor en af samtidens store urbane udfordringer, klimakrisen, fylder og fordrer handling.

”75 år efter Anden Verdenskrigs afslutning, er klimakrisen den helt store udfordring – ren luft, drikkevand og grønne områder er ikke længere blot ressourcer til fremskridt og vækst, men “commons”, som skal beskyttes” – CAFx

Kom og mød tegnestuens medarbejdere, og hør om OPLANDs arbejder med planter, pleje og biodiversitet i fremtidens landskabsarkitektur. Vi byder på lidt godt til ganen, og der vil være rig mulighed for spørgsmål, debat og netværk. Vi glæder os til at se jer!

Tid: 7. oktober 2020 16:30 – 18:30
Sted: OPLAND, Tranevej 16, 2. sal, 2400 København NV

Tilmelding og mere information: Arrangementet er gratis, men med begrænset deltagerantal jf. gældende regler ift. COVID-19. Det er derfor nødvendigt med tilmelding for at kunne deltage. Så husk at tilmelde dig via Billetto senest d. 30. september.

Dette event er en del af temaet: “ÅBENT HUS”
Traditionen tro åbner en stribe tegnestuer og andre ‘arkitekturaktører’ dørene op til deres private domæner på kontoret, byggepladsen eller nye projekter. Til åbent hus arrangementerne kan du på mere uformel vis høre nærmere om deres arbejdsmetoder og praksis. Når du kommer med bag scenen kan du ved selvsyn opleve rummene, hvor banebrydende projekter bliver, deltage i spændende debatter – og hænge ud i baren efterfølgende.